full
without
http://www.pointpeople.se/wp-content/themes/anya/
http://www.pointpeople.se/
#F5821F
style3
+46 70 753 33 10

Personanalyser

Högkvalitativa personanalyser

 

Vi använder oss av olika personanalyser och begåvningstester för att komplettera bilden av kandidaten vid en rekrytering. Analyserna genomförs alltid med en personlig utvärdering tillsammans med kandidaten.

Analyserna och testerna kan antingen användas inbäddat i rekryteringsprocessen eller som en del i din egen rekrytering alternativt om du vill utveckla dina anställda både individuellt och/eller i grupp.

Vi samarbetar med TalentQ som tillhandahåller person- och färdighetsanalyser för rekrytering samt ett 360° verktyg för utveckling av befintliga medarbetare.

Läs mer om TalentQ på deras egen webbplats

Vi jobbar även med DISC personprofil som beskriver beteendemönster i kommunikation människor emellan. Verktyget kan användas både för en enskild individ och för ett team.

Läs mer om Extended DISC på deras webbplats

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss via formuläret eller via våra kontaktuppgifter.

Namn

E-postadress

Meddelande

Så säger andra om oss

"Vi har vid flera tillfällen använt Pointpeople med goda resultat. De är alltid lyhörda, professionella och har en förmåga att hitta rätt kandidat utifrån den kravspecifikation vi har satt upp. Pointpeople har kontaktnätet med de rätta kandidaterna. Vi kan varmt rekommendera Pointpeople."

Trond Bastiansen, COO, Nordic Hotels & Resorts
paged
Läser in...
link_magnifier
#ACAAAA
on
fadeInDown
loading
#ACAAAA
off