23
mar
0 Inga kommentarer

Pointpeople välkomnar Lotta Amnebjer Nordqvist som ny rekryteringskonsult i teamet.

”Genom att ha Lotta ombord, som har en gedigen bakgrund inom hotell samt inom marknad och kommunikation, kommer vi nu kunna erbjuda våra kunder ett ännu bredare spektra” säger Helena Larson, ägare, Vd samt senior rekryteringskonsult på Pointpeople.

Lotta har under de senaste fyra åren drivit det egna bolaget LAN Kommunikation, där hon har arbetat som konsult inom marknad och kommunikation. I huvudsak har Lottas kunder verkat inom hotell-, restaurang och konferensbranschen. Passionen för hotell och konferens skapades tidigare då Lotta under många år arbetade på Scandic Hotels, både ute i hotellverksamheten i olika administrativa roller samt på Scandics marknadsavdelning.

Lotta Amnebjer Nordqvist

”Jag ser väldigt mycket fram emot att få arbeta med att utveckla människor och organisationer genom rekrytering inom den här branschen, som ligger mig varmt om hjärtat. Att få göra detta tillsammans med Pointpeople som är den ledande aktören i branschen känns otroligt spännande” säger Lotta Amnebjer Nordqvist.

Pointpeople är ett rekryteringsföretag inom executive search och rekrytering i hotell-, restaurang-, event- och turismbranschen. Pointpeople är specialiserade på att rekrytera kvalificerade och dokumenterat bra kandidater för ledarskapsroller och nyckelpositioner. Pointpeople startades 2010 och har framgångsrikt rekryterat till positioner så som; hotelldirektör, driftschef, försäljningschef, food & beverage manager, controller, projektledare, säljare, key account manager, kundservicepersonal, med flera.

 

Kontakt:

Helena Larson, helena@pointpeople.se, 070-753 33 10

Lotta Amnebjer Nordqvist, lotta@pointpeople.se, 076-000 25 24

Comments are closed.