full
without
http://www.pointpeople.se/wp-content/themes/anya/
http://www.pointpeople.se/
#F5821F
style3
+46 70 753 33 10

Om Pointpeople

Ledande inom besöksnäringen

Pointpeople är ett ledande rekryteringsföretag inom executive search och rekrytering i hotell-, restaurang-, event- och turismbranschen. Vi är specialiserade i att rekrytera kvalificerade och dokumenterat bra kandidater för ledarskapsroller och nyckelpositioner.

De senaste fem åren har vi framgångsrikt rekryterat till positioner som; hotelldirektör, försäljningschef, food & beverage manager, controller, projektledare, säljare, key account manager, receptionister, kundservicepersonal, med flera.

Vi strävar efter långsiktiga samarbeten tillsammans med våra uppdragsgivare utifrån våra värdeord: flexibilitet, lyhördhet och rådgivning.

Vi är Pointpeople

Helena Larson

Helena Larson

Grundare och senior rekryteringskonsult

Helena har över 20 års erfarenhet inom försäljning och ledarskap, främst från hotell- och resebranschen. Bland annat var hon som försäljningschef med och etablerade Nordic Choice Hotels i Sverige. Hon har även haft säljledande roller inom möten och event. Helena är utbildad civilekonom och certifierad inom person- och färdighetsanalyser.

070-753 33 10
helena@pointpeople.se

Zofie Sandman

Zofie Sandman

Rekryteringskonsult

Zofie kommer senast från finansbranschen, där hon jobbat på företaget Standout Capital som Operations manager. Dessförinnan var Zofie på Manor House/Stockholm Meeting Selection, där fokus legat på fastighets- och driftsrelaterade frågor. Tidigare i sin karriär har Zofie även jobbat inom executive search och tar nu ett kliv tillbaka in i rekryteringsbranschen. Zofie är certifierad inom person- och färdighetsanalyser.

070-815 80 91
zofie@pointpeople.seNågra av våra kunder
paged
Läser in...
link_magnifier
#ACAAAA
on
fadeInDown
loading
#ACAAAA
off